Ontspanningsmassage

 

Jouw lichaam wordt zachtjes gemasseerd met natuurlijke oliën en je spieren en het onderhuids bindweefsel worden losser. En dat voel je. Door de zachte wrijving met de olie wordt jouw huid aangenaam warm. De bloedcirculatie activeert en je spier- en weefselherstel verbetert. 

 

Een cadeau voor je lichaam!


Zwangerschaps- / Warmwaterkussenmassage

 

Deze warm waterkussen massage is een ideaal voor iedereen die niet of niet zo goed op de buik kan liggen (o.a. zwangere vrouwen).

Door het warme water ontspannen de spieren en wordt de doorbloeding vergroot.

Het warme water omarmt het lichaam en zorgt voor een algehele ontspanning van lichaam en geest.

 

Deze behandeling heeft de voordelen van een gewone massage, maar de cliënt hoeft zich niet om te draaien tijdens de massage.


Cuppingtherapie

 

Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op de huid. De kracht van vacuüm is heel sterk waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd.

 

Verklevingen en diepe spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen, waardoor blokkades worden opgeheven. Ook de afvalstoffen in je lichaam komen zo vrij en worden direct afgevoerd.

 

Omdat de kracht van Cupping sterker is dan massage, heeft het een diepere werking.


Meridiaanmassage

 

Meridiaanmassage is een massage waarbij de meridianen, ook wel energiebanen door middel van massage gestimuleerd worden.

Meridianen vormen een energetisch systeem in het lichaam, waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien. De 12 hoofdmeridianen bevinden zich over het gehele lichaam. 

Een meridiaanmassage herstelt de balans, waardoor organen beter gaan functioneren. Doordat de doorstroming wordt verbeterd zal pijn sneller verdwijnen. 

 

Ook bij mensen met stress of psychische klachten werkt het positief, omdat lichaam en geest nooit los van elkaar gezien kunnen worden.


Klankschaalmassage

 

Stel je voor. Je gooit een steentje in een vijver. De golving verplaatst zich over het hele water oppervlak. Ons lichaam bestaat voor meer dan 65% uit water. Klankschaalmassage werkt doordat de klanktrilling zich op een zelfde manier verplaatst en zo alle cellen in het lichaam bereikt.

 

Door emotie, stress, spanning, vermoeidheid of andere problemen kunnen er blokkades in het lichaam ontstaan. Door middel van de trillingen van de klankschaal kunnen die blokkades worden losgemaakt. Hierdoor kan het zijn dat er onverwachte emoties opkomen, je kan het plots warm krijgen of rillingen ervaren, je kan wat licht in je hoofd zijn of misselijkheid ervaren.

 

Het effect is bij iedereen anders. Ook kan het zijn dat je een van bovenstaande voorbeelden helemaal niet ervaart. Mocht het gebeuren bedenk dan dat het een normaal proces is in het lichaam en juist goed is dat er iets is los gekomen. Je voelt je hierna een ander mens.

 

Tijdens een klankmassage houd je gewoon je kleren aan. Je ligt ontspannen. Het genieten van de klanken kan beginnen.


Holistic pulsing

 

Het lichaam wordt op een natuurlijke en zachte manier in beweging gebracht. De zachtheid en vriendelijkheid van het pulsen nodigen het lichaam uit tot ontspannen en loslaten.

 

De techniek bestaat uit het op zachte wijze ritmisch pulsen (wiegen) en stretchen van het lichaam. Het pulsen werkt door tot in de diepst gelegen cellen van het lichaam en nodigt alle organen en spieren uit mee te vibreren.

 

Het pulsen gebeurt gewoon met de kleding aan, liggend op een massagetafel.

 

Holistic Pulsing werkt lang door en maakt los wat vast zit, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

 


Stoelmassage

 

Stoelmassage is een drukpuntmassage van nek, schouders, armen, handen en rug. De massage wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel en duurt circa 20 minuten.

 

De specifieke technieken van de stoelmassage helpen bij klachten als stijve nek, hoofdpijn, tintelende vingers en pijnlijke schouders en armen.

 

Voor werkgevers

5 redenen voor een stoelmassage op de werkvloer:

*  Vermindert de werkstress

*  Verlaagt het risico op verzuim

*  Bevordert het herstel van spierweefsel

*  Verlicht rug-, nek- en schouderklachten

*  Verfrist en ontspant