Reactie plaatsen

Reacties

Anthonia
2 dagen geleden

Nog lang geen vakantie, maar toch al heerlijk ontspannen na een lekkere massage van Rosita. Echt top!

Jennifer
een maand geleden

Ik ben vanmiddag weer bij Rosita geweest.
En weer een geweldige massage en ook mijn hart kunnen luchten. Dat kan gewoon bij haar. Ze luistert heel goed en geeft ook mooie adviezen. Ging heel erg ontspannen weg. Bedankt 👍🏻

Britt
een maand geleden

Een heerlijke massage gehad, waar je echt kan ontspannen! Zeker een aanrader en zeker waar ik vaker ga komen, ze heeft verstand van wat ze doet en ze legt ook dingen uit.
Echt fantastisch!

Merel
3 maanden geleden

Een hele fijne massage gehad bij Rosita. Ze is erg kundig, neemt te tijd en luistert naar je wensen. De spanning in mijn nek is een stuk minder geworden en hier ben ik erg blij mee. Ik maak zeker weer een nieuwe afspraak!

Jennifer de Vries
3 maanden geleden

Ik ben nu 3 keer bij Rosita geweest voor een ontspanningsmassage icm reiki. Dat was echt heel erg fijn. Ze stelt je heel erg op je gemak wat voor mij heel erg belangrijk is. Ze geeft goede adviezen, de massage is echt heerlijk. En het lukt me eindelijk om eens te ontspannen. Bedankt rosita 👍🏻

Renske
3 maanden geleden

Ik werk zelf als hulpverlener in de zorg en heb nu even heerlijk kunnen ontspannen dmv een massage. Dank je wel.

Jenny
3 maanden geleden

Het heeft even geduurd, maar toen was daar corona en had ik ineens ruimte en tijd en dus ging ik voor een ontspanningsmassage.
Het was heerlijk en ontspannen!

Sanne Timmerman
3 maanden geleden

Heerlijk massage gehad! Voel al gelijk verlichting in de rug na de massage.

Anthonia
4 maanden geleden

Heerlijke massage gehad. Voor herhaling vatbaar. Zo lekker ontspannen!

Ester Blom
4 maanden geleden

Heerlijke massage gehad van Rosita. Ze neemt echt de tijd voor je. Vooraf krijg je een uitgebreide intake die je moet invullen. Ze doet dus zeker geen standaard massage maar bekijkt per persoon waar de behoefte ligt (of juist niet). Na de massage nog een lekker kopje thee gedronken. Kortom, echt een aanrader!!