Reactie plaatsen

Reacties

Jennifer de Vries
een maand geleden

Vanochtend weer bij Rosita geweest. Was zoals gewoonlijk weer πŸ‘πŸ». Eerst een goed gesprek gehad. De massage ook weer heerlijk. Dank je wel

Lies
een maand geleden

Een prettige benadering en bijzondere behandeling. Rosita weet wat ze doet en ze doet het goed. Ben super tevreden.

Jolanda
2 maanden geleden

Via het werk heb ik een stoelmassage gehad van Rosita. Dit is heel goed bevallen en ze weet precies de pijnlijke plekjes aan te pakken.
Voelt heel ontspannen aan. Zeker voor herhaling vatbaar :-)

Anthonia
3 maanden geleden

Deze week weer een heerlijke massage gehad van Rosita, waarbij ze met accupressuur wat pijnpuntjes heeft aangepakt. Echt heel fijn! Dank je wel!

Jennifer de Vries
3 maanden geleden

Vanmorgen bij Rosita geweest
Was zoals altijd weer heel fijn. Vooral ook je luisterend oor. Tijdens de massage viel ik zelfs bijna in slaap. Heel erg bedankt weer

Jennifer
6 maanden geleden

Vandaag weer een heerlijke massage gehad van Rosita. Het lukte me echt om mijn hoofd leeg te maken. Ze pakte precies de goede punten aan. Bedankt Rosita ook voor je luisterend oor

Oxana
7 maanden geleden

I want to thank Rosita for the massage we did last week. I feel absolutely different. My body feels free and good. I started doing things I couldn’t start doing before. My sleep is more deep and relaxed. Thank you very much.

Jennifer de Vries
8 maanden geleden

Vanochtend weer bij Rosita geweest.
Heel fijn, de pijnpunten die je aangeeft op dat moment te hebben behandelt ze ook gelijk. Het was zoals altijd weer erg fijn en een warm bad waar je in terecht komt.
Jennifer de Vries

Oxana
9 maanden geleden

Hello!
I wanted to thank you for the massage we did the day before yesterday.
I feel much better.
All my feelings went out and I feel sooo calm from yesterday. It’s like there was a storm inside me and yesterday was very quiet like after the storm. I went to bed at 21:00 and slept till 6:00 amπŸ˜…
Today I’m starting feeling more and more energy.
Thank you very much for your help.
I’ll come again for sureπŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»

Sharon
9 maanden geleden

Via via bij Rosita terecht gekomen en wat ben ik er blij mee.. En wat verstaat ze haar vak. En ze is gewoon nog steeds bezig om haar kennis te verbreden zodat ze steeds breder aanbod heeft . Ik kom er altijd erg ontspannen vandaan en kan er dan weer tegenaan !!

Majorika
10 maanden geleden

Afgelopen week bij Rosita geweest.
Heerlijke massage en goede tips gekregen.
Bedankt!

Jennifer de Vries
10 maanden geleden

Ik ben vanochtend weer bij Rosita geweest. Eerst een heel fijn gesprek gehad en mooie adviezen gekregen. Tijdens de massage kreeg ik wat last van mijn voet, dat pakt ze dan ook gelijk aan. Erg fijn
Dank je wel weer πŸ‘πŸ»

Vi Hoogwerf
11 maanden geleden

Uitproberen ivm lange klachten. Goed bevallen. Massage en vuur cupping. Dus voor herhaling vatbaar.

Jennifer de Vries
een jaar geleden

Ik ben vanochtend weer bij Rosita geweest. Zoals altijd weer erg fijn geweest. Voor het eerst nu ook magneet pleisters op gekregen. Na de laatste tijd veel spanning te hebben gehad ging ik erg ontspannen weer weg. Bedankt Rosita πŸ‘πŸ»

Ron
een jaar geleden

Erg goed! Ik wordt goed gemasseerd en wordt lekker ontspannen.

10!

Paul
een jaar geleden

Vandaag naar Rosita geweest al een lange tijd pijn in de rug en nek ben hier voor naar de fysio geweest maar geen resultaat nu voor het eerst bij Rosita een complete behandeling en het gaat al veel beter ga nog een paar keer terug en hoop er af te komen dus het is een aanrader als je wat heb door haar te laten behandelen

Henk vd Bergh
een jaar geleden

Rosita kan verschillende technieken inzetten om je klachten te behandelen en heeft mijn pijnlijke nek en schouder met een behandeling weer soepel gemaakt. Helemaal TOP.

Astrid
een jaar geleden

Gisteren een eerste massage gehad van Rosita. Zij luistert goed en geeft een massage op maat. Door verschillende massagetechnieken te combineren geeft zij de perfecte massage die niet alleen ontspannend is maar ook kleine kwaaltjes verlicht (en misschien ook verhelpt na meerdere behandelingen). Een fijne sfeer en ze neemt ook de tijd voor je. Kortom: perfect. Mijn volgende afspraak staat al ingepland :)

Nasmoen
een jaar geleden

voor het eerst bij Rosita geweest en het was een heerlijke ervaring. Ze geeft je de nodige aandacht en luistert goed naar jou wensen. Ik zou het echt iedereen aanraden. Voor herhaling vatbaar!

Marco Mostert
een jaar geleden

Rosita is een vakkundige en professionele masseuse, die rust uitstraalt en behandelt op een prettige, intense en prettige manier.

Ellen
een jaar geleden

Voor het eerst bij Rosita geweest
dat was erg fijn
aankomende week hoop ik weer te gaan
fijn dat Rosita tips geef
en dat ze ook veel weet heel fijn

Jeanette
een jaar geleden

Vanavond voor 3e keer naar Rosita. Toen ik acuut pijn had in mn rug heeft ze mij heel goed geholpen. Ze past verschillende technieken toe tijdens massage, net wat er nodig is en wat je zelf fijn vindt. Dat ik nu al voor de 3e keer ga spreekt voor zich lijkt me!

Francis
een jaar geleden

Vandaag voor het eerst geweest. Ik heb al langer last vandezelfde klachten. Rosita heeft veel kennis en houdt rekening met de pijngrens

Erica Verspoor
een jaar geleden

Gisteren voor de 1e keer geweest, ik was best gespannen want wist niet wat me te wachten stond, maar och wat was dit Super.
Rosita luistert goed naar je klachten en ze heeft me geweldig goed geholpen, van top tot teen. Na de behandeling ging ik heel ontspannen weg dit voelde zo goed. Volgende afspraak ga ik weer direct maken. Echt een aanrader. bedankt Rosita.

Claudia Groenendijk
een jaar geleden

Echt een aanrader. In 1 keer me nek kunnen kraken wat bij mij bijna nooit gebeurd. Heerlijk ontspannen en voor de intellectuele onder ons ook nog goed in informatie.

Fijne ervaring, ga ik mezelf meer van gunnen πŸ’†πŸΌβ€β™€οΈ

Jennifer de Vries
2 jaar geleden

Vanmiddag weer bij Rosita geweest. Weer een top massage, ze probeerde nieuwe dingen uit wat ook goed beviel. En wat ook erg fijn is dat ze vaak vroeg als het pijn doet of oncomfortabel is zeg het asjeblieft. Ik bleef maar gapen zo ontspannen was ik. Bedankt Rosita πŸ‘πŸ»

Joanne
2 jaar geleden

Rosita is er op gericht aan te sluiten bij je behoeften en past haar aanpak hier op aan. Hierdoor een hele fijne ontspanningsmassage gehad.

Adriana de Heus-Deckers
2 jaar geleden

Voor het eerst bij Rosita geweest met een zeer gespannen en pijnlijk lijf door fibromyalgie en andere chronische aandoeningen. Mijn lijf voel veel relaxter aan,het was een heerlijke ontspannen massage. De volgende afspraak staat al gepland!Nogmaals bedankt Rosita en tot snel

Janneke Blok
2 jaar geleden

Mijn dochter heeft de workshop β€˜Yo ga je mee’ gevolgd. Ze kwam hier zo relaxed en enthousiast vandaan, dat ik haar heb opgegeven voor de volgende workshop. Echt een aanrader voor kinderen!!

Denise Rodermond
2 jaar geleden

Voor de eerste keer bij Rosita geweest voor een ontspanningsmassage vanwege mijn fibromyalgie. Het was super ervaring, ik was volledig ontspannen en voelde me erg goed de volgende dag. Erg vriendelijke en super fijne sfeer.

Laila
2 jaar geleden

Na de eerste keer is het zo goed bevallen. Gelijk een vervolgafspraak gepland. Ervaren masseuse die weet hoe de vastzittende spieren te behandelen. Erg vriendelijk dus voor mij een absolute aanrader

Jennifer de Vries
2 jaar geleden

Ik ben vanmiddag weer bij Rosita geweest voor mijn ontspannings massage. Dit keer geΓ«indigd met reiki. Dat bracht me echt tot rust wat ik momenteel erg goed kan gebruiken. Heerlijk. Rosita krijgt het elke keer weer voor elkaar. Bedankt

Monique
2 jaar geleden

Wat een heerlijke massage echt een aanrader zo gespannen kwam ik binnen zo ONTSPANNEN ging ik weer naar huis kom gauw weer terug πŸ‘πŸ‘πŸ˜Š

Anthonia
2 jaar geleden

Nog lang geen vakantie, maar toch al heerlijk ontspannen na een lekkere massage van Rosita. Echt top!

Jennifer
2 jaar geleden

Ik ben vanmiddag weer bij Rosita geweest.
En weer een geweldige massage en ook mijn hart kunnen luchten. Dat kan gewoon bij haar. Ze luistert heel goed en geeft ook mooie adviezen. Ging heel erg ontspannen weg. Bedankt πŸ‘πŸ»

Britt
2 jaar geleden

Een heerlijke massage gehad, waar je echt kan ontspannen! Zeker een aanrader en zeker waar ik vaker ga komen, ze heeft verstand van wat ze doet en ze legt ook dingen uit.
Echt fantastisch!

Merel
2 jaar geleden

Een hele fijne massage gehad bij Rosita. Ze is erg kundig, neemt te tijd en luistert naar je wensen. De spanning in mijn nek is een stuk minder geworden en hier ben ik erg blij mee. Ik maak zeker weer een nieuwe afspraak!

Jennifer de Vries
2 jaar geleden

Ik ben nu 3 keer bij Rosita geweest voor een ontspanningsmassage icm reiki. Dat was echt heel erg fijn. Ze stelt je heel erg op je gemak wat voor mij heel erg belangrijk is. Ze geeft goede adviezen, de massage is echt heerlijk. En het lukt me eindelijk om eens te ontspannen. Bedankt rosita πŸ‘πŸ»

Renske
2 jaar geleden

Ik werk zelf als hulpverlener in de zorg en heb nu even heerlijk kunnen ontspannen dmv een massage. Dank je wel.

Jenny
2 jaar geleden

Het heeft even geduurd, maar toen was daar corona en had ik ineens ruimte en tijd en dus ging ik voor een ontspanningsmassage.
Het was heerlijk en ontspannen!

Sanne Timmerman
2 jaar geleden

Heerlijk massage gehad! Voel al gelijk verlichting in de rug na de massage.

Anthonia
2 jaar geleden

Heerlijke massage gehad. Voor herhaling vatbaar. Zo lekker ontspannen!

Ester Blom
2 jaar geleden

Heerlijke massage gehad van Rosita. Ze neemt echt de tijd voor je. Vooraf krijg je een uitgebreide intake die je moet invullen. Ze doet dus zeker geen standaard massage maar bekijkt per persoon waar de behoefte ligt (of juist niet). Na de massage nog een lekker kopje thee gedronken. Kortom, echt een aanrader!!

Ineke lugthart
2 jaar geleden

2e paasdag..salon geopend..hondenweer..
Wat is er heerlijker dan een massage?
Werkelijk een weldaad voor lichaam en geest. Een aanrader voor iedereen. Professioneel uitgevoerd in alle rust.
Vervolgafspraak is al gemaakt!

Cherelle
3 jaar geleden

Ik ben hartelijk ontvangen, en werd op mijn gemak gesteld. Dit was voor mij de eerste keer dat ik een massage had geboekt.
Het is een fijne ervaring geworden en ik zou iedereen willen adviseren om een massage te laten doen. Je komt helemaal tot rust. Tot snel!

Marko
3 jaar geleden

Was helemaal top!
Alles goed verzorgd en je merkt dat Rosita weet wat ze doet. Was echt een fijne massage.

Sander
3 jaar geleden

Iedere keer weer heerlijk om een massage te krijgen. Kom als herboren van de tafel af.
Ga zeker vaker komen.

Marijke Haring
3 jaar geleden

Zeer fijne zwangerschapsmassage gehad!

Ik ben nu 25 weken in verwachting en ik heb een zeer ontspannen zwangerschapsmassage gehad. Doordat ik niet op mijn buik kan liggen, lag ik op een heerlijk verwarmde warmwaterzak waarbij Rosita mijn rug kon masseren door met haar handen tussen de zak en mijn rug door te gaan. Heerlijk alle spanning van mijn spieren. Ik kan dit iedere zwangere aanraden! Ik kom graag nog een keer, dus tot snel Rosita.