Reactie plaatsen

Reacties

Paul
2 dagen geleden

Vandaag naar Rosita geweest al een lange tijd pijn in de rug en nek ben hier voor naar de fysio geweest maar geen resultaat nu voor het eerst bij Rosita een complete behandeling en het gaat al veel beter ga nog een paar keer terug en hoop er af te komen dus het is een aanrader als je wat heb door haar te laten behandelen

Henk vd Bergh
3 dagen geleden

Rosita kan verschillende technieken inzetten om je klachten te behandelen en heeft mijn pijnlijke nek en schouder met een behandeling weer soepel gemaakt. Helemaal TOP.

Astrid
15 dagen geleden

Gisteren een eerste massage gehad van Rosita. Zij luistert goed en geeft een massage op maat. Door verschillende massagetechnieken te combineren geeft zij de perfecte massage die niet alleen ontspannend is maar ook kleine kwaaltjes verlicht (en misschien ook verhelpt na meerdere behandelingen). Een fijne sfeer en ze neemt ook de tijd voor je. Kortom: perfect. Mijn volgende afspraak staat al ingepland :)

Nasmoen
een maand geleden

voor het eerst bij Rosita geweest en het was een heerlijke ervaring. Ze geeft je de nodige aandacht en luistert goed naar jou wensen. Ik zou het echt iedereen aanraden. Voor herhaling vatbaar!

Marco Mostert
een maand geleden

Rosita is een vakkundige en professionele masseuse, die rust uitstraalt en behandelt op een prettige, intense en prettige manier.

Ellen
2 maanden geleden

Voor het eerst bij Rosita geweest
dat was erg fijn
aankomende week hoop ik weer te gaan
fijn dat Rosita tips geef
en dat ze ook veel weet heel fijn

Jeanette
3 maanden geleden

Vanavond voor 3e keer naar Rosita. Toen ik acuut pijn had in mn rug heeft ze mij heel goed geholpen. Ze past verschillende technieken toe tijdens massage, net wat er nodig is en wat je zelf fijn vindt. Dat ik nu al voor de 3e keer ga spreekt voor zich lijkt me!

Francis
3 maanden geleden

Vandaag voor het eerst geweest. Ik heb al langer last vandezelfde klachten. Rosita heeft veel kennis en houdt rekening met de pijngrens

Erica Verspoor
4 maanden geleden

Gisteren voor de 1e keer geweest, ik was best gespannen want wist niet wat me te wachten stond, maar och wat was dit Super.
Rosita luistert goed naar je klachten en ze heeft me geweldig goed geholpen, van top tot teen. Na de behandeling ging ik heel ontspannen weg dit voelde zo goed. Volgende afspraak ga ik weer direct maken. Echt een aanrader. bedankt Rosita.

Claudia Groenendijk
4 maanden geleden

Echt een aanrader. In 1 keer me nek kunnen kraken wat bij mij bijna nooit gebeurd. Heerlijk ontspannen en voor de intellectuele onder ons ook nog goed in informatie.

Fijne ervaring, ga ik mezelf meer van gunnen 💆🏼‍♀️