Begeleiding bij het afvallen

Lukt het jou niet om af te vallen?

 

Sta jij er wel eens bij stil wat een gezonder lichaam jou oplevert? Verlang je ernaar om je fitter en vitaler te voelen? En ben jij gemotiveerd om je leefstijl te veranderen? Dan kan ooraccupunctuur jou hierbij helpen.

Een gezonder lichaam vraagt om gezonde gewoontes. Het is daarom noodzakelijk om eet- en leefstijl aan te passen als je gezonder en fitter wil worden. Ooraccupuntuur helpt hierbij om de drang naar eten te verminderen en teveel vocht in het lichaam kwijt te raken. 

Afvallen op een verantwoorde manier met blijvend resultaat kost tijd. Gun jezelf die tijd. Overgewicht is immers ook niet in één dag ontstaan. Er zijn geen wondermiddelen om af te vallen. Ons eetgedrag heeft met veel meer dingen te maken dan voeding alleen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gewoontes, overtuigingen, tradities en emoties. Dit heeft allemaal invloed op de manier waarop je met eten omgaat. Ook is het belangrijk dat je jouw eigen lichaam beter leert kennen. Zodat je voelt wat voeding met jouw lijf doet.

Start jij in de ochtend bijvoorbeeld met een bak koude kwark? Lees dan in mijn blog waarom je dat beter niet kunt doen:

Wat extra ondersteuning nodig?

Wil jij graag jouw leefstijl veranderen op een gezonde manier?

Ben je echt klaar met het zoveelste dieet en wil je leren hoe je jouw eigen gedrag kan sturen?

Zodat je zelf de baas wordt over de (eet-)keuzes die je maakt. Dan is het echt verstandig om hierbij hulp in te schakelen. 

Je kunt hiervoor terecht bij Karin Snijders van DenkSlank.   

Afvallen op een verantwoorde manier gaat over persoonlijke ontwikkeling. 

Een gezonde relatie met eten en afvallen gaat over het beter leren kennen van je lichaam en jezelf.