VERKRIJGBAAR IN DE PRAKTIJK:

HOT SHOT Bone Broth

 

Regelmatig adviseer ik mensen om kippenbouillon te nemen. Een collega van mij maakt een unieke bottenbouillon, verrijkt met nauwkeurig samengestelde Chinese kruiden van hoge kwaliteit.

EEN UNIEKE BOTTENBOUILLON

  • Getrokken van de hoogwaardige Oranjehoen kipproducten; geheel vrij van medicatie
  • Verrijkt met nauwkeurig samengestelde Chinese kruiden van hoge kwaliteit
  • Met liefde en passie kleinschalig gebrouwen
  • Onder meer rijk aan Q 10, collageen, omega 3, gelatine, L-glutamine, glucosamine, keratine, calcium, vitamines A, B en D, K2, magnesium, ijzer, selenium, koper en zink
  • Voedt het lichaam op een diep niveau.
  • Het beste drink je jouw Hot Shot twee tot drie keer per week als ontbijt. Maar ook voor of na fysieke inspanning, tijdens of na de menstruatie, en na een bevalling is Hot Shot Bone Broth zéker een aanrader. Bij het herstellen van blessures of na een zwaar ongeluk, kan een kuur van Hot Shot Bone Broth absoluut bijdragen aan een sneller en beter herstel.

GEZONDHEIDSVOORDELEN

Er is al veel over geschreven, dus dat gaan wij niet nóg een keer doen. Wij houden het kort!

Een krachtige en zuivere kippenbouillon vergroot je weerstand en is een enorme bron van energie. Voor de darmen is het een welkome verrijking, ondermeer door de ruim aanwezige gelatine en glutamine, en het is lichtverteerbaar én lekker warm. Daar worden je darmen blij van! Hot Shot Bone Broth helpt je om sneller en beter aan te sterken; qua energie, maar zéker ook voor spier- en botopbouw. Ben je sportief? Neem een ‘Hot Shot’ voor of na het sporten en je hebt alles in 1 flesje zitten dat anders uit de shaker komt. Puur natuur! Hot Shot Bone Broth is buiten dit alles, door het hoge collageen en Q10 gehalte, een ware weldoener voor een gezonde huid.

CHINESE KRUIDEN

Een nauwkeurig samengesteld recept van hoogwaardige Chinese kruiden is toegevoegd, gebaseerd op duizenden jaren oude kennis.

Huang Qi (Astragalus Root,)

Is dé booster voor je energie en de opbouw van een goede weerstand.

Het verrijkt de kwaliteit van het bloed, en zorgt voor sneller en beter herstel van spierweefsel.

Dang Gui (Angelicae Sinensis Radix)

Verrijkt de kwaliteit van het bloed, helpt bij menstruatieklachten, en zorgt voor sneller en beter herstel van spierweefsel.

Da Zao (Jujubae fructus)

Verrijkt de kwaliteit van het bloed en verbetert de spijsvertering

Sha Ren (Amomi Fructus)

Verbetert de spijsvertering en de eetlust

Xiang gu (Lentinula edodes) 

Verbetert de spijsvertering en de eetlust


PRIJS

De Hot Shot Bone Broth is buiten de koelkast houdbaar. Na opening in de koelkast te bewaren en binnen 4 dagen te nuttigen. 

Drinken er meerdere personen uit het gezin mee? Gebruik je het als kuur, of wil je enkele dagen achter elkaar Hot Shot drinken? Kies dan zéker voor de 750 ml versie, dat is véél voordeliger.

Drink je het 2 tot 3 keer per week met dagen ertussen, of gewoon af en toe eens? Kies dan voor de 250 ml versie, anders ga je het niet redden met de houdbaarheid.

 

250 ml : € 7,-

 


Reactie plaatsen

Reacties

Ingrid Janssen
6 maanden geleden

Ik gebruik het nu al een tijdje. Merk dat vooral mijn stoelgang er veel baat bij heeft. Ik drink elke dag een kwart van een klein flesje. Ben ook minder snel verkouden/ziek dus dit is wel een blijvertje!

Sonja Vissers
een jaar geleden

Druk, druk, druk,….. focus werd gevraagd, maar de moeheid was duidelijk op de voorgrond aanwezig. Mijn vraag aan Rosita was dan ook: “Help mij de balans te vinden om door mijn examens te komen naast mijn fysieke belasting.” Naast haar behandeling stelde zij ook voor om “Hot shot bone broth” te proberen. Het was even wennen…, maar wat een verschil maakt dit zeg! Het lukt mij nu om mij beter te concentreren en ook mijn energieniveau blijft veel langer op peil. Zeker het proberen waard!!!